Je kan het beste solliciteren via een laptop of vaste computer met besturingssysteem Edge, FireFox of Chrome. Lukt dit niet? Stuur dan een mail naar solliciteren@ciz.nl.

Ben jij die arts met een warm hart voor sociale geneeskunde? Ben je op zoek naar een uitdagende functie in een betrokken organisatie? Met vrijheid en een goede work-life balance? Ben je zelfstandig en werk je graag met een team van vakkundige professionals? Dan zoeken wij jou!

Onderzoeken en adviseren zit in jouw DNA. Jij weet de juiste informatie te vergaren van huisartsen, psychologen en specialisten. Je wilt graag werken aan wet- en regelgeving. Dus ook aan de toekomst van de gezondheidszorg. En het lijkt jou leuk om in een veranderende organisatie mee te werken aan het beleid. Het CIZ groeit! Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en wil je meer weten? Bekijk dan onze vacatures.

Vacatures

  • Geen vacatures gevonden

Verwerking van persoonsgegevens

Op ons sollicitatieproces hanteren wij de sollicitatiecode van NvP en zijn de privacyregels uit de AVG van toepassing.

De cultuur bij CIZ

Bezieling van binnenuit

Bij het CIZ staat de mens centraal. Dus ook de medewerker. Als geen ander, weten wij dat ieder mens anders is. Daarom krijgt elke medewerker bij ons de gelegenheid om zich te ontwikkelen op een manier die bij hem past. Het CIZ is een open organisatie. Wij zijn flexibel en betrokken bij onze medewerkers. Wij willen leren en ontwikkelen vanuit de dagelijkse praktijk. Met respect en waardering voor ieders vakmanschap. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakkundige professionals. Gedreven, nieuwsgierig, proactief, assertief en zelfstandig.

Deze combinatie zorgt voor een bedrijfscultuur waar wij trots op zijn. Een cultuur die ervoor zorgt dat het CIZ snel en flexibel kan inspelen op continue veranderingen in de samenleving. Met z'n allen werken wij aan passende zorg. Nu en in de toekomst. Meer weten over werken bij het CIZ? Bekijk onze Cao