Solliciteren bij CIZ tijdens coronavirus

Op dit moment woedt het coronavirus (COVID-19) wereldwijd en ook in Nederland merken we de gevolgen. Ons dagelijks leven ligt stil. Daarom doen we ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk door te laten gaan.

We begrijpen heel goed dat je, als sollicitant, graag bij het CIZ wil komen werken. En wij willen jou graag bij onze organisatie verwelkomen. De huidige ontwikkelingen in onze samenleving vormen een belemmering. We werken zoveel mogelijk thuis. We doen er achter de schermen alles aan om zo goed mogelijk alternatieven te zoeken. Op dit moment houdt dat het volgende in:

Sollicitatiegesprekken

Heb je een sollicitatiegesprek ? We nemen contact met je op om met je af te stemmen hoe we het gesprek gaan voeren. Sollicitaties doen we momenteel via skype of WhatsApp videobellen. Wil je liever toch een persoonlijk gesprek, dan kijken we wat er mogelijk is.

Gesprek 2e ronde

Ben je al toe aan het gesprek voor de 2e ronde? We willen dit gesprek graag met je voortzetten via Skype. Op die manier kan jouw sollicitatieprocedure doorgaan.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Gefeliciteerd! Om zo snel mogelijk met jou om tafel te zitten, nemen we telefonisch contact met je op om een gesprek met je in te plannen. Dat gesprek doen we dan telefonisch of via Skype. Vooraf sturen we jou per mail alle informatie toe zodat jij je alvast kan voorbereiden. Als je liever een persoonlijk gesprek hebt, dan kijken we wat er mogelijk is.

Wil je meer weten over openstaande vacatures of heb je vragen de procedures? Stuur een mail naar solliciteren@ciz.nl. Wij nemen dan contact met jou op om jouw vragen te beantwoorden.

 

 

Het CIZ vindt het belangrijk dat onze medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal. Voor onze regio Zuidwest Nederland standplaats Rotterdam zijn wij op zoek naar diverse nieuwe medewerkers.

Je bent energiek en toegankelijk. Je past precies in onze groeiende, veranderende organisatie. En je werkt graag mee aan passende zorg. Nu en in de toekomst. Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en wil je meer weten? Bekijk dan onze vacatures.

De cultuur bij CIZ

Bezieling van binnenuit

Bij het CIZ staat de mens centraal. Dus ook de medewerker. Als geen ander, weten wij dat ieder mens anders is. Daarom krijgt elke medewerker bij ons de gelegenheid om zich te ontwikkelen op een manier die bij hem past. Het CIZ is een open organisatie. Wij zijn flexibel en betrokken bij onze medewerkers. Wij willen leren en ontwikkelen vanuit de dagelijkse praktijk. Met respect en waardering voor ieders vakmanschap. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakkundige professionals. Gedreven, nieuwsgierig, proactief, assertief en zelfstandig.

Deze combinatie zorgt voor een bedrijfscultuur waar wij trots op zijn. Een cultuur die ervoor zorgt dat het CIZ snel en flexibel kan inspelen op continue veranderingen in de samenleving. Met z'n allen werken wij aan passende zorg. Nu en in de toekomst. Meer weten over werken bij het CIZ? Bekijk onze Cao

Verwerking van persoonsgegevens

Op ons sollicitatieproces hanteren wij de sollicitatiecode van NvP en zijn de privacyregels uit de AVG van toepassing